Over AMCO

Al sinds 1971 haalt AMCO strorijke paardenmest op bij o.a. maneges, stoeterijen, renbanen en handelsstallen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de grootste in deze bedrijfstak. Tegenwoordig bedienen we bijna 2.000 klanten in Nederland, België en Duitsland.

We vervoeren de paardenmest naar ons zusterbedrijf CNC Grondstoffen in Moerdijk. Hier wordt de mest op een milieuvriendelijke wijze verwerkt tot een voedingsbodem voor de champignonteelt. De naam AMCO is een afkorting van 'Algemene MestCentrale Ottersum'. AMCO is een dochterbedrijf van CNC Holding, een groep toonaangevende bedrijven in de Europese paddenstoelensector.

Neem hier een kijkje in de champignonketen


Logistieke dienstverlening

AMCO ontzorgt niet alleen paardenhouders, maar is ook een aantrekkelijke partner voor transport van losgestorte ladingen in Nederland en het westen van Duitsland (Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen en Rheinland-Pfalz). Onze kracht is dat we structureel en frequent in deze regio’s aanwezig zijn. We hebben de beschikking over eigen wagenpark van 30 aluminium kiepercombinaties, 5 containerwagens en 50 walkingflooropleggers met bijbehorende trekkende eenheden.